Lasagne Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
Paszirozott Paradicsom Bazsalikom szárral Energia 116kj Zsír 0,2g Szénhidrát 4g ebből cukor 4g Rost2,4g Fehérje 1,3g Só 0,1g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Hagyományos olasz forma. A kinyújtott tészta lapokra vágásával született meg ez az egyik legrégebbi olasz tésztaforma. Rakott tésztának bármilyen zöldséges vagy húsos változatban...
Levesbetét. Nemcsak a gyermekek körében kedvelt, paradicsomleves legkedveltebb levesbetéte. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csal az arcára az ABC tésztával készült étel....
Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Népszerű olasz köret tészta. Mind az olasz, mind a magyar konyhában kedvelt forma. Olasz elnevezése mára már nálunk is használatosabb. Leginkább pörköltek mellé ajánljuk....
Levesbetét. Nemcsak a gyermekek körében kedvelt, paradicsomleves legkedveltebb levesbetéte. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csal az arcára az ABC tésztával készült étel....
Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Köret tészta. Méretében a fettuccinehez hasonló, fészek alakú tészta. A metélt tészták spagettijének is nevezik. Felhasználása a széles metélt tésztához hasonló. Főzés közben...