A tésztát tegye forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze. Összetevők:...
A szezámmagolaj elsősorban az ázsiai és keleti konyha alapanyaga, a wokban készített ételek rendszeres ízesítője. Ugyanakkor kiválóan alkalmas saláták, zöldségek és édességek...
A hidegen sajtolt lenmagolaj természetes állapotú, világossárga színű olaj, kifejezetten jellegzetes aromával. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag. Enyhén kesernyés, pikáns íze...
A kukoricaliszt természeténél fogva gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Tartalmaz B1, B2, B3, C, E, K-vitaminokat, vasat, rezet, cinket, mangánt, káliumot,...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.