A csipkebogyómag liszt gazdag C-vitamin, ásványi anyag, esszenciális zsírsav és pektin forrás. Természetes tápanyagbomba. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatással bír. A...
Felhasználás: a vajat a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk szaggatjuk, majd 160 fokon készre sütjük....
Összetevők: kukoricakeményítő A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából származik, ahol az őslakosok rengeteg módon hasznosították. Jelentőség, hatások: A...
Csak keverjük össze a bio kenyér elkészítéséhez. Összetevők: Kókuszliszt*, mandulaliszt*, psyllium*, őrölt barna len*, por keményítő* (kukoricakeményítő*, savanyító:...
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. Keverjen össze 100 g terméket 220 ml vízzel és 15 ml olajjal. Összedagasztjuk és kb 10 percig pihentetjük. A tésztát kinyújtjuk a kívánt formára,...
Gluténmentes üzemben csomagolva! A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják,...
Készíts otthon joghurt ízű fagylaltot gyorsan és egyszerűen fagylaltgép nélkül. Az így készült fagyi csökkentett szénhidrát tartalommal bír, az elkészítéséhez pedig mindössze...