Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Lisztek, Pelyhek, Egyéb Gabonafélék A keresett kifejezés: Lisztek, Pelyhek, Egyéb Gabonafélék
További 92 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 54 db hirdetés helyett 146 db hirdetés között böngészhet.
Nyújtható lisztkeverék sós kelt tészták elkészítéséhez. Bármi elkészíthető belőle, ami egy hagyományos kelt tésztás receptből, például: pizzás csiga vagy croissant, sós batyu...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. Csicseriborsó liszt felhasználása:...
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni. Csicseriborsó liszt felhasználása:...
A tökmag kedvező élettani hatása közismert. A tökmagot Amerika felfedezésének köszönhetjük – Közép-Amerika, Mexikó őslakói régóta ismerték és termesztették. Bár többnyire a...
Magas fehérjetartalmú, rostokban ásványi anyagokban és vitaminokban (kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink, E vitamin) gazdag liszt. Könnyen emészthető, telítetlen...
Magas fehérjetartalmú, rostokban ásványi anyagokban és vitaminokban (kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink, E vitamin) gazdag liszt. Könnyen emészthető, telítetlen...
A Nature Cookta Mandulaliszt a gabonamentes konyha hideg préseléssel, vegyszermentesen zsírtalanított hozzávalója. A zsírtalanítás következtében nemcsak alacsonyabb (emészthető nettó)...
A Nature Cookta termékcsalád szezámlisztje egy alacsony (körülbelül 275 kcal /100 g) kalóriatartalmú, egészséges magyar termék a lisztek piacán. Csakúgy, mint a többi Nature Cookta...
A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ‘csodaszer’, amely használatával ez a probléma megszüntethető. A...
Igazán jó állagú kenyér, péksütemény sütésénél az egyik legfőbb konyhai fortély az összetevők megfelelő arányának eltalálása. Tökéletesebb eredmény elérése érdekében...
A paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követőinek éppen úgy hasznos alapanyaga a szőlőmag finom-őrlemény, mint a sportolóknak. Legfőbb ismérve/sajátossága, hogy egy átlagos...
A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ‘csodaszer’, amely használatával ez a probléma megszüntethető. A...
Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak,...
Lágyan aromás, édes sütemények, ételek természetes hozzávalója. A kókuszliszt az alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó...
Gyakran előfordul, hogy ősi, rég elfeledett növények jótékony hatásait újra felfedezi az emberiség. Így történt ez a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kendermaggal...