A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...
A bogyókat leggyakrabban nyersen, cukorral és tejszínnel fogyasztják, de az áfonyaleves is nagyon finom. Hogy szezonon kívül is élvezhesse a bogyós gyümölcsök ízét, egész évben...
KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal...
KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula parfümillata szinte...
Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat...