Szerző: Bártfai László Kiadó: Vagabund kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2015 ISBN: 9789632901275 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 205 oldal Méret [mm]: 140 x 200 x...
Szafi Reform aszkorbinsav (C-vitamin) 500 g Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és...
Befőzés és egyéb konyhai praktikák A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek...
kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó, 2014 Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Ebből a háztartási kisokosból...
Szerző: Bártfai László Kiadó: Vagabund kiadó Nyelv: magyar Kiadási év: 2015 ISBN: 9789632900353 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 207 oldal Méret [mm]: 140 x 200 x...
Öntapadós fém italcímke Öntapadós ón címke dekorációs díszítéshez. Felcímkézheted a pálinkás poharaidat, vagy a házi pálinka üveg palackját, vagy a borosüveget, amit így...
Befőzés és egyéb konyhai praktikák A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek...
Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható. Savanyító tulajdonságát a lekvárok, italok, sütemények készítésekor...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...