Az olasz toast kenyér egy könnyű, gluténmentes kenyér magvakkal. Nemcsak remek íze, hanem puha állaga, hosszú szavatossági ideje és magas rosttartalma miatt is szeretni fogod. Finom...
Indiai gyógynövény krém A Chyawanprash egy gyógynövényes, lekvárszerű paszta, amely ájurvédikus recept alapján készült. Friss amla gyümölcsökből készül, amelyeket ezután egy...
NATURA LENMAGPEHELY A lenmagpehely fogyasztható reggelire, napraforgóval, szezámmal, egy kis lekvárral, vagy gyümölccsel esetleg sóval is ízesítve. A lenmagban rejlő többféle érték...
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
Befőzési fólia, 50 db, 17x17 cm, MAZZINI Speciális BOPP fólia, amely hőre lágyul, viszont vízzel érintkezve nem. - zárási képessége 100 °C fok körül a legjobb - előre darabolt...
Dőlj hátra, és élvezd mindennap a kis kuktád által készített finom reggelit ezzel a szuper Label Label játék kenyérpirító szettel! Tudtad, hogy messzeföldön ő készíti a...
40%-kal kevesebb kalória az elkészített lekvárban** **A termékben a cukor egy részét a sztívia növény kivonatával (szteviol glikozidok) helyettesítettük. Így gyümölcsösen édes...
A sütemények szerelmeseinek egyik legnagyobb öröme a töltött fánkok és puffancsok készítése és fogyasztása. Ezek a finomságok nemcsak ízletesek, hanem látványosak is, ha...
Ételmintás üveg 250 ml, ételminta tárolásához. Mosogatógépben mosható. A 250 ml űrtartalmú vegyes színű üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen...
A citromsav fehér, kristályos por, melynek fanyar, savanykás íze kellemesen karakteres ízt ad a vele készített ételeknek, italoknak. Napi étkezéseink során sok étel elkészítésénél...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
NATURA LENMAGPEHELY A lenmagpehely fogyasztható reggelire, napraforgóval, szezámmal, egy kis lekvárral, vagy gyümölccsel esetleg sóval is ízesítve. A lenmagban rejlő többféle érték...
Összetevők: Kesar mangó (92%), cukor (5%), citromsav. Különleges, egzotikus ízű. Széles körben felhasználható: a mangó gyakori és népszerű felhasználási formája a püré....
A GabiJó eperlekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használják. Előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest...