A Valentine’s Classic Mogyoróvaj 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
GALAGONYA GOLYÓ, MARACUJA LEKVÁRRAL TÖLTVE 105 G A Galagonya Golyó kitűnő csemege, különleges íz világgal. Maracuja ízesítésben. ÖSSZETEVŐK: - galagonya - fehér cukor - maracuja...
Vaj, mogyoróvaj, lekvár, krémsajt, pástétom. . . . -nem számít, milyen ízesítésű, a kenhető kenyér a világ legnépszerűbbje. De hogyan lehet a legnépszerűbbet továbbfejleszteni ?...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a...
A Beregben termő zamatos meggyből hagyományos módon, üstben főzött lekvár, mely sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert, sem bármilyen más adalékanyagot nem tartalmaz....
NATURA KALCITON SZELÉNES A kalciton elnevezésü termék nem más, mint kalcium pótlására szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe keverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy...
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagaihoz: búza-rozs-árpa-zab-lenmag és szezámpelyhet tartalmazó keverékhez, izlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
Az eper extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...