Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Laks A keresett kifejezés: Laks
Az erotika rovatban is találtunk hirdetéseket, amelyeket itt nem listázunk. Ha meg szeretnéd nézni ezeket és elmúltál 18 éves, akkor bal oldalt kattints az erotika rovatra.
További 394 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 120 db hirdetés helyett 514 db hirdetés között böngészhet.
Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse adja a fűszert. A gyümölcs nyolcágú és csillag alakzatot alkot, melyek mindegyik részében egy-egy rozsdabarna mag található. Illata és íze...
Íze kesernyés, enyhén csípős, illata az ánizsra emlékeztet, de annál gyengébb intenzitású. Levesek, főzelékek, raguk, saláták, vagy ecet ízesítésére használják.
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
Lakshmy őrölt görögszénamag-fűszer, a keleti ételek jellegzetes összetevője. Segíti az emésztést és gazdag tápanyagokban. Kiváló currykhez, mártásokhoz és pácokhoz.
Vöröshagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Ízében, illatában és felhasználásában megegyezik a friss...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karvonnak...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz. Felhasználható levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve minden olyan ételhez, melyet borssal...
A metélőpetrezselyem leveleit frissen, vagy szárítva egyaránt fogyasztjuk. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, különben teljesen elveszíti az aromáit. Enyhén csípős íze...
A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb....