A kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok, marinádok, sonkapác, kolbászok, sült húsok, likőrök,...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont...
A jó ízlés barátainak: Klarstein ToCi Retinta grill- és steak serpenyő méltó a nevéhez. A stabil serpenyő öntöttvasból készült, ami egyenletes hőeloszlást biztosít. Ideális...
Tábortűzhöz vagy grillpartihoz. Grillezd meg a kolbászt, paprikát vagy burgonyát anélkül, hogy megperzselnéd magad !Acél, krómozott, 51-78 cm között kihúzható.
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
Származási hely: Görögország Összetevők: bazsalikom 100% A bazsalikom a mediterránum kedvelt egynyári fűszer növénye. Jellegzetes illata, dús aromája kihagyhatatlan a mediterrán...
Kompakt meglepetés: Klarstein Spitzbergen Aca hűtőszekrény minden egyszemélyes háztartásba, kollégiumba vagy vendégszobába. A hűtőszekrény a legkisebb dimenzióban is északi...
Teljes felszereltség kis háztartások számára: A Klarstein Spitzbergen Uni hűtőszekrény méltó a nevéhez. Helyet kínál minden hűtött és fagyasztott élelmiszer számára. 91 literes...
A megfelelő érettség a teljes ízélményért: a Klarstein Steakhouse Pro 233 húsérlelő hűtőszekrényben nemcsak a steakek, hanem a szalámi, a sonka vagy a száraz érlelésű sertéshús...