Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander 100% Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok,...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
Származási hely: Törökország Összetevők: babérlevél 100% A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A világ minden, mediterrán éghajlatú...
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont...
Disznóvágás Irotán! Egész napos eszem-iszom vígadalom!
Hurka, kolbász, töltelék s mind jól lakik a vendég...
Egyszer az életben mindenkinek érdemes átélni a falusi szállás...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander 100% Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok,...
A kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes...
A Byodo Magos enyhén csípős mustár finoman krémes és a benne található egész mustármagok teszik különlegessé. Kiváló sajtok, sült kolbászok, saláta öntetek ízesítésére, de...
Származási hely: Görögország Összetevők: bazsalikom 100% A bazsalikom a mediterránum kedvelt egynyári fűszer növénye. Jellegzetes illata, dús aromája kihagyhatatlan a mediterrán...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander Rendkívül jó hatást gyakorol 1-2 koriandermag elrágcsálása az emésztésre. Kúraszerű használata megszünteti gyomor puffadását...