Zero szénhidrát, Zero cukor, Zero zsír, glutén és laktózmentes. Hihetetlen, de mégis IGAZ! Ellenálhatatlan paradicsomos ízben. Triple Zero Pasta-Spaghetti with Tomato ÚJ GENERÁCIÓ A...
Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett. Elkészítési javaslat: 20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk. A könnyű tésztát forró vízbe...
Triple Zero Pasta-spaghetti. Közel zero szénhidrát, zero cukor, zero zsír. Glutén és laktózmentes. Magas rosttartalmú tésztát helyettesítő diétás termék. Triple Zero Pasta -...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Finom szemcsézettségű fehér tönköly lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a gyors, modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek...
Magas rosttartalmú lisztből készült tészta, mely rövid főzési ideje (3-5 perc) miatt a modern konyha és az egészséges táplálkozás híveinek nélkülözhetetlen étele. Formájától...
Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett. Elkészítési javaslat: 20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk. A könnyű tésztát forró...
A zab az egyik legkedveltebb és legegészségesebb gabonánk. Leginkább zabpehelyként fogyasztjuk, de más formában is érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Például az egész, hántolt...
A rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.Összetevői: rizsliszt, víz.Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni.Sokféle...