Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
A sárgaborsó sok proteint és kevés zsírt tartalmaz. A benne található fehérje segíthet csökkenteni a vérnyomást és megelőzni a krónikus vesebetegséget.
Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Elkészítési javaslat: Kétszeres mennyiségű vízben néhány óra áztatás után főzzük...
Az Organiqa Bio Hántolt kendermag az emberi szervezet számára leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje forrás. A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre...
A szezámmag erősíti a májat és a vesét, ezzel fokozott méregtelenítő hatást váltva ki. Jelentős mennyiségben található benne kalcium, magnézium, foszfor, és ezek mellett A-, E-,...