BONETTA GLUTÉNMENTES KÖLESLISZT 500G Termékleírás összetevőkkel: Összetevők: hántolt köles - Köles az egyik legjobb lúgosító gabona , ezért kiemelkedő szerepet látszik a szervezet...
Természetes, 100%-ban bio hántolatlan fekete szezámból. A magokat gondosan tárolják és őrlik. Jó zsírokban gazdag, tele energiával. Kiváló növényi fehérje forrás. Összetevők:...
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot...
Barna rizs: A barna rizs attól barna, hogy a hántolás után nem fényezik, emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad. A barna rizs felhasználása megegyezik a...
Összetevő: Hántolt rizs 100% Hántolt rizsből készült porózus, selymes, finom szemcséjű gluténmentes liszt. Magában vagy egyéb lisztekkel keverve készíthető belőle ízletes és...
Összetevő: Hántolt rizs 100% Hántolt rizsből készült porózus, selymes, finom szemcséjű gluténmentes liszt. Magában vagy egyéb lisztekkel keverve készíthető belőle ízletes és...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű...
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
A tahini finomra őrölt szezámmagból készül. Krémek, fasírtok, szószok és sütemények alapanyaga. Összetevők: fehér szezámpaszta. Több változata ismert. Készülhet hántolt vagy...