A szerző ebben a zsebkönyvben közreadja hobbiszakácsként 25 év alatt szerzett konyhai tapasztalatait. Emellett segít eligazodni a halpiac egyre bővülő hal- és...
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai kislexikon és...
Vadételek (Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból) - Friedrich W. Ehlert-Cornelia Adam-Frank Júlia; és még többen - Eladó - Webáruházban kapható!
Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyümölcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető és egészséges ételek is. Legyen az egy bouillabaisse, spanyol paella vagy -...
A halak és a tenger gyümölcsei az egészséges táplálkozás fontos részei. Kitűnő fehérjeforrások, sok ásványi anyag, valamint vitamin - különösen B12 - van bennük. Zsírtartalmuk...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A vadételek elmaradhatatlan kísérője, főként a szarvasból és vaddisznóból készült fogásokat teszi zamatossá. Az áfonya bogyós termését sokféleképpen hasznosítják a népi...
Származási hely: Törökország Összetevők: babérlevél 100% A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A világ minden, mediterrán éghajlatú...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok,...