Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyümölcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető és egészséges ételek is. Legyen az egy bouillabaisse, spanyol paella vagy -...
Vadételek (Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból) - Friedrich W. Ehlert-Cornelia Adam-Frank Júlia; és még többen - Eladó - Webáruházban kapható!
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat Gyakorlat teszi a mestert: - írja a szerző. Ezt a népszerű közmondást bátran rá lehet alkalmazni a nők (sőt, most már...
A halak és a tenger gyümölcsei az egészséges táplálkozás fontos részei. Kitűnő fehérjeforrások, sok ásványi anyag, valamint vitamin - különösen B12 - van bennük. Zsírtartalmuk...
Képes pesti szakácskönyv St. Hilaire Jozéfa szakácskönyve a tizenkilencedik század vége és a huszadik század eleje legkelendőbb szakácskönyvei közé tartozott. Sikere abban állt,...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok,...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok,...