"A shirataki tészta a konjac növény (ördögnyelv) gyökérének a lisztjéből és vízből készített hagyományos japán tészta. Pozitívan hat a vércukorszint szabályozására, javítja...
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, zsírszegény könnyen szaggatható nokedli, vagy könnyen nyújtható házi tészta készíthető a lisztkeverékből. Felhasználási javaslat: Nokedli...
Az udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen...
A soba tészta egy kiváló minőségű tészta, amely egyesíti az ízletes jellegét és a könnyű elkészítését. Hagyományos japán tészta könnyű és puha textúrával. Összetevők:...
Okos konyhai eszköz a gördülékenyebb mindennapokért
A Cosori Premium Smart forrólevegős sütő az ingyenes VeSync alkalmazás által olyan újfajta konyhai...