Illóolajként is használhatjuk, amelynek nyugtató hatása van a szervezetre. Belsőleg leveles szárát használjuk fűszerezésre és tea készítéshez, amely segít az emésztési...
Az eredetileg Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a...
Air Fryer Forró Levegős Sütő 8L - Extra Nagy, 2400W - KIMIYO A forrólevegős, multifunkciós sütőjében olaj nélkül főzhet, süthet, grillezhet vagy felmelegítheti az ételt. 8 literes...
Légkeveréses fritőz / Olajnélküli forrólevegős sütő Mostantól olaj és zsír használata nélkül is süthet a Forrólevegős technológiának hála! A forró levegő helyettesíti az...
SousVide funkció: Az eljárás során a gőzfunkció és az alacsony hőmérséklet kombinációjával a légmentesen lezárt csomagolásban lévő alapanyagokból lédús és puha...
Power AirFryer XL multifunkciós sütő 2,3 l űrtartalommal
Az olajban sült ételek igazán finomak, de sajnos nagyon zsírosak is. A sütőben sült krumpli íze pedig nem az igazi.Többé nem...
Japán véső KAI Shun Classic DM-0767
A Shun Classic sorozathoz tartozó KAI japán konyhai véső 17 cm hosszúságú pengével az ősi szamuráj kovácsmesterség és a technikailag fejlett...
A Spanyol konyha egyik alapvető fűszere. Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. Hagymás alaphoz adva és vagy más fűszerpaprika...
Egy Őrangyal, akit mindig magunkkal vihetünk. A tea gazdag sárga színben csillog és különösen sokrétű. Egyszerre fűszeres és gyümölcsös, virágos jegyekkel. Jól illeszkedik a...
Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) Észak-Amerika savanyú, tőzeges fellápjain őshonos, napjainkban részben termesztett gyógynövény. A fanyar, savanykás, rikító piros...
A Nuts & Berries tökmagkrém sokoldalú alapanyag, amelyet számos módon felhasználhatunk az ételkészítés során. Kenyérre vagy pirítósra kenve: Egyszerűen kenjünk egy vastag réteg...
A Maluku-szigeteken és Új-Guineán őshonos növénynek a szerecsendiófának a az alulról felrepedő terméséből kifejtett mag a szerecsendió, amely a sárgabarack magjára hasonlít....
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...