A finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz, teához...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. ...
A finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz, teához...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. ...
Unearth the wonders of the natural world with A Golden Guide to Rocks and Minerals, your pocket-sized companion to the world of geology. Published in 1989 by Golden Guides from St. Martin's Press,...