A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag.
Foldimogyorót, szezámmagot és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Összetevők: Kókuszreszelék; antioxidáns ( Kén- dioxid )
A finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz, teához...
Allergén információ: nyomokban szóját és mustármagot és azokból készült termékeket tartalmazhat. Glutént, földimogyorót és dióféléket is felhasználó üzemben készült....
Glutént, tojást, tejet, mandulát, mogyorót, dióféléket és szezámmagot is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Összetevők: Mazsola; növényi olaj
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban rendkívül gazdag.
Foldimogyorót, szezámmagot és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Összetevők: Kókuszreszelék; antioxidáns ( Kén- dioxid ) per 100 g kj...
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban rendkívül gazdag.