Szórakoztató olvasmány? Szakácskönyv? Mind a kettő. Egy átlagos magyar konyhamalac megfigyelései a huszadik századból. Már apró gyermekkoromban szerettem enni, az ivásra jóval...
A szakácskönyv a különleges, de könnyen elkészíthetô receptekbôl válogat. A több nyelven is népszerűségnek örvendô sorozat a háziasszonyok kedvence lesz.
Macaroniskola Sajátítsd el a színes-krémes sütifalatkák készítésének titkát receptről receptre! Ha még soha nem próbálkoztál e csodaszép, ámde meglehetősen trükkös édesség...
Mindazok, akiknek megadatott, hogy megtapasztalják az erdélyi konyha különleges ízét, utánozhatatlan hangulatát, újra és újra gondolkodóba esnek, s próbálják megfejteni, minek is...
Pizza Margherita, négy évszak pizza, tonhalas pizza, Capricciosa, Calzone, Quiche Lorraine vagy elzászi rakott lepény - ízlése szerint mindenki megtalálhatja a neki tetsző kedvenc...
A bor az ember életében A bor végigkíséri az emberi életet. Ez nemcsak ránk nézve igaz, hanem minden ősi civilizációra, kultúrára nézve is. A szerző végigvezeti olvasóit a...
Szőlő és pince Szilárd Gyula (1869-1925) - tanár, tankönyvíró szakíró A szerző elismert borászati szakember és szakíró volt, számtalan írása, könyve jelent meg a huszadik század...