Szerkesztette: Magyar Anna, Bajor Judit SpringMed Kiadó, 2019 „A gasztroenterológia nem annyira egzakt diszciplína, mint pl. a kardiológia, ahol minden mérhető, számolható, leképezhető,...
Szerző:Kalas Györgyi Kiadó:Jaffa Nyelv: magyar Kiadás éve: 2018 ISBN:9789634750802 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 212 oldal Méret [mm]: 144 x 205 x 18 A balatoni...
Gasztroajándékok - különleges, fantasztikus receptekkel Rövid leírás: Egy igazán különleges könyv, fantasztikus receptekkel! Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy...
Tanuljon németül egy kicsit másképp! Nyelvi, gasztronómiai és kulturális tárház Németország, Ausztria, Svájc és a német nyelv szerelmeseinek - Nyelvi, gasztronómiai és...
A tea az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk világszerte. Évezredes története során nemzetek és kultúrák sorsa, társadalmi szerepek és gasztronómiai szokások változtak meg miatta,...
„Három hónappal korábban költözött el a férjétől. Két hete megbeszélték, hogy elválnak, tíz együtt töltött év, hét év házasság után. Eszter első kétségbeesésében...
Komoly sorozattá terebélyesedett a Tortoma Kiadó kezdeményezésére és gondozásában megjelenő 100 recept, 100 háziasszony sorozatunk, hiszen az erdővidéki, a gyergyószéki, a...
Örömmel tesszük le a gasztronómia iránt érdeklődő Olvasó asztalára kiadónk szakácskönyv-sorozatának harmadik kötetét, a 100 dabasi ételkülönlegességet és több, mint 100...
Maszatbiztos képes receptgyűjtemény a gasztronómia fiatal felfedezőinek! Vedd föl a kötényed, mosd meg jól a kezed, és kezdődhet a sütés-főzés! A híres francia konyhafőnök...
A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar...
A szerző, Cserháti Tamara – egykori szépségkirálynő, ma boldog, kétgyermekes családanya – olvasóit egy különleges utazásra invitálja az izraeli gasztronómiába. A könyv a 71...
Rubin Eszter tíz éve megjelent első regénye, a gasztrokulturális örökség irodalmi értelmezésével gazdagon átszőtt Barhesz megjelenése óta várták az olvasók ezt a nagyformátumú...
Horváth Ilona szakácskönyv (kék,kemény) Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...