250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016 Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak...
Szerző: Ruth Reichl Kulinária Kiadó, 2009 Jó állapotú használt könyv. Jó állapotú használt könyv. Ruth Reichl a modern gasztronómia egyik legjelentősebb, sokoldalú személyisége:...
Szerző: Mautner Zsófi 21. Század Kiadó, 2023 Mautner Zsófi új szakácskönyve különleges helyre kalauzolja az olvasót. A kunmadarasi nagyszülői házba, ahová annyi ízemlék köti....
Szerkesztette: Ruprecht László Századvég Közéleti Tudásközpont, 2023 A könyv, amit a kezében tart, nem 1100 év magyar konyhakultúrájának pontos kutatások alapján megírt tudományos...
Szerzők: Dr. Mák Erzsébet, Vékony Blanka SpringMed Kiadó, 2024 Manapság egyre nehezebb eligazodni a divatdiéták között. Szinte lehetetlen naprakészen követni a megjelenő irányzatokat....
Szerzők: Dr. Rosztóczy András, Lada Szilvia SpringMed Kiadó, 2024 A közismert nevén refluxbetegség pontos orvosi elnevezése gastrooesophagealis (ejtsd: gasztroözofageális)...
Szerző: Samin Nosrat Park Kiadó, 2024 Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett...
Szerző: Dragomán György Magvető Könyvkiadó, 2022 „Idő kell az élmények átéléséhez: ha lassan eszünk, és minden falatnak megadjuk a kiteljesedés lehetőségét, könnyebb kevéssel...
36 recept - A konyhafőnök - séfjétől Szerző: Bernáth József Kossuth Kiadó, 2015 Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2020 Jamie Oliver az elmúlt 20 év alatt tévés szakácsból a gasztronómia megkerülhetetlen alakjává vált. Népszerűsége A pucér szakács (2002) magyar...
Hagyományos ételek és gasztronómiai kultúra a vendégszerető fővárosban Szerző: Csapó Katalin Holnap Kiadó, 2009 Jó állapotú használt könyv. A könyv nem egyszerűen csak...
Kalandozás a világ legjobb piacain Szerzők: Carol Wilson, Sue Quinn Kossuth Kiadó, 2018 A street food mozgalom – dacolva a globálizáció és a multinacionális gyorsétteremláncok...
Univerzális fehér színű, gasztronómiai használatra tervezett vágódeszka. Kiváló minőségű, 10 mm vastag polietilénből készült, ami nagy szilárdságot és tartósságot garantál. A...
Univerzális fehér színű, gasztronómiai használatra tervezett vágódeszka. Kiváló minőségű, 20 mm vastag polietilénből készült, ami nagy szilárdságot és tartósságot garantál. A...
Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel Szerző: Davis Holly HVG Kiadó, 2020 Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon...