Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Gabonamagvak, Darák, Őrlemények A keresett kifejezés: Gabonamagvak, Darák, Őrlemények
További 488 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 55 db hirdetés helyett 543 db hirdetés között böngészhet.
A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1613 kJ/381 kcal Zsír: 4,3 g - amelyből telített zsírsavak: 0,7 g Szénhidrát: 73,1 g - amelyből cukrok: 1,8 g Fehérje: 10,8 g Só:
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tejmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Sokoldalúan, számos étrendben felhasználható Összetevők:...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában...
Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Összetevők: quinoa Jellemzők laktózmentes Igen...
A világ első számú gabonája egy új látószögből! A méltán híres magyar Pannon búzát vegyszermentesen, a természet értékeinek, és mindannyiunk egészségének megőrzésével...
Ez az ázsiai eredetű gabonaféle igen sokrétűen felhasználható. Régebben leginkább kását készítettek belőle, azonban nem árt tudni, hogy köretként is igen finom, a magjából pedig...
biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található...