Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Gabonák A keresett kifejezés: Gabonák
A keresési eredmények közül az ingatlanhirdetéseket nem listáztuk.
Az erotika rovatban is találtunk hirdetéseket, amelyeket itt nem listázunk. Ha meg szeretnéd nézni ezeket és elmúltál 18 éves, akkor bal oldalt kattints az erotika rovatra.
További 7.685 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 1.736 db hirdetés helyett 9.421 db hirdetés között böngészhet.
A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz,...
A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe....
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai...
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1600 / 380 Fehérje (g / 100 g)...
Az élelmi rostok kedvezően hatnak a szénhidrát és zsír anyagcserére, elősegítik a jó bélműködést. Napi ajánlott mennyiség: 20 mg Fogyasztható nyersen, tejbe, gyümölcslébe...
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...
Tisztán növényi kötőanyag. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül. A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a...