Kukoricadara étkezési célra. Gluténmentes. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1390 kJ (329 Kcal) Zsír: 1,23 g ebből telített: 0,17 g Szénhidrát: 68,17 g ebből cukrok: 0,51 g...
1 púpozott evőkanálnyi szezámmag kalciumtartalma megegyezik egy pohár tejével. Jelentős mennyiségben található még benne magnézium, kálium, foszfor, és ezek mellett A-, E-, B1-,...
A kerek szemű bio rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is. Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
Felhasználási javaslat: Egy kevés vajat tegyél vagy olajat önts egy magas falú lábasba, fedd le az edényt alufóliával, a széleket, hajtsd vissza jó stabilan. Addig kell várnod, amíg...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott cukor...
Bio zabkorpa Bio zabkorpa -500g Zabkorpánk élettani hatása kiemelkedő. Élelmirostban, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag. Kiemelkedően magas a vízben oldódó rosttartalma. Finom és...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás...
NATURA LENMAG Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi...
Európai minősítése: AAA Különlegesen zamatos, és illatos távol-keleti rizsféle. A kínai konyha elengedhetetlen tartozéka. Sajátos illata és íze maradandó kulináris élményt...