Gluténmentes burgonyapehely. Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhezElkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben...
Ropogós, finom, természetes és egészséges. Indítsd el a napod és készítsd el reggelidet a Forpro 30% Protein Crisp Bread-Tomato & Provence Spice lapkenyérből. Fehérjedús, vegán és...
A SoyDrink BIO Condi Szójatejszín 200ml ideális konyhai használatra, levesek, főfogások, szószok és desszertek készítéséhez, glutén- és laktózmentesen. Vitariz Condo BIO Szójakrém...
A Natuco BIO Gomba krémleves 39g tele van gombával, finom vargányával és kényeztető shiitakegombával – ha gombarajongó, akkor imádni fogja. NATUCO BIO GOMBA KRÉMLEVES 39G...
Szeretne egy igazán nyári olaszországi ízt konyhájában? Gyorsan elkészítheti! A Natuco BIO Zöldséges Gnocchi alap 42g paradicsommal, friss zöldségekkel és a mediterrán konyha...
A Nature Cookta Himalája só rózsaszín durva 1kg összetétele teljesen mentes adalékanyagoktól, kémiai szennyeződéstől. Ma már számos sótermékből válogathatunk, csupán ez az egy,...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A jázminrizs eredetileg Thaiföldről származik. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
Származási hely: Törökország A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek,...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós...
A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz. Felhasználható levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve minden olyan ételhez, melyet borssal...
A metélőpetrezselyem leveleit frissen, vagy szárítva egyaránt fogyasztjuk. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, különben teljesen elveszíti az aromáit. Enyhén csípős íze...
A szaftkocka alkalmas gulyások, pörköltek és egyéb szaftos ételek ízesítéséhez. Összetétele: pálmaolaj, tengeri só (max. 20 %), burgonyakeményítő, fűszerpaprika (15,5 %),...
Kókuszkrém főzéshez, sütéhez, édességek töltéséhez javasoljuk. Különféle szószok alapjaként használják. Ideális koktélok finomítására is. Az ázsiai konyhában a kókuszkrém...