TermékleírásTermék információk Nyugat-Indiában, Jamaikában, Közép-Amerikában honos fa (Pimenta dioica) termése a szegfűbors. Ízében a borsra, illatában a szegfűszeg és a fahéj...
A kömény ma már inkább csak egyes vidékek jellegzetes konyhájában gyakori , holott nem hiányozhat levesekből, főleg a húslevesekből , illetve egyes főzelékekből. Kitűnő...
A hazánkban is honos boróka cserje vagy fa gömbölyű termése. Az érett, kékesfekete tobozbogyók nagyon aromás, kissé csípős ízűek. Különösen a vadhúsos ételek ízesítésére...
A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár...
A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár...
A kömény ma már inkább csak egyes vidékek jellegzetes konyhájában gyakori , holott nem hiányozhat levesekből, főleg a húslevesekből , illetve egyes főzelékekből. Kitűnő...
A kömény ma már inkább csak egyes vidékek jellegzetes konyhájában gyakori , holott nem hiányozhat levesekből, főleg a húslevesekből , illetve egyes főzelékekből. Kitűnő...
A koriander keletről került a nyugati világba. A növény minden része használható a konyhában, a levelek és a hajtások jól illeszkednek salátákhoz, a gyökere pedig párolt...
A koriander keletről került a nyugati világba. A növény minden része használható a konyhában, a levelek és a hajtások jól illeszkednek salátákhoz, a gyökere pedig párolt...