Elsődleges előnyök
Gondoskodjon folyamatosan az optimális szájhigiéniáról a SuperMint fogkrém napi kétszeri használata és egy következetes fogápolási rutin kialakítása útján,...
A szegfűszeg egy kellemes illatú és erősen aromás ízű fűszer. Főként süteményekbe, de pikáns mártások, paradicsomos, boros ételek, páclevek ízesítésére is használhatjuk....
Vegeta növénynek is hívják, szinte minden ételhez jó. Kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, lestyános ízt. Krumplilevesek, gulyások, saláták, mártások,...
Mindenki ismeri a jelenséget, amikor a polcon, fiókban, konyhapulton hányódnak a változatos csomagolású fűszerek, a papírzacskókból kiszóródnak a fűszerporok, magok. Ez a 16...
A TESCOMA CLUB olaj-ecet-só- és borstartó szett a tökéletes kiegészítő minden konyhába, ahol fontos a stílus és a funkcionalitás. Ez a szett nemcsak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem...
A koriander keletről került a nyugati világba. A növény minden része használható a konyhában, a levelek és a hajtások jól illeszkednek salátákhoz, a gyökere pedig párolt...
A kömény ma már inkább csak egyes vidékek jellegzetes konyhájában gyakori , holott nem hiányozhat levesekből, főleg a húslevesekből , illetve egyes főzelékekből. Kitűnő...
A hazánkban is honos boróka cserje vagy fa gömbölyű termése. Az érett, kékesfekete tobozbogyók nagyon aromás, kissé csípős ízűek. Különösen a vadhúsos ételek ízesítésére...
A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. Ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A fehér mustár...