A BIO Lime fűszercsepp esszenciáját a bio lime héjából hidegen sajtolással kinyert bio lime illóolaj adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt minimális bio hidegen sajtolt...
A BIO Gyömbér fűszercsepp esszenciáját egy különleges, bio gyömbér kivonat adja, amely kivonasa során semmilyen adalékanyagot nem használ a gyártó partnerünk. A könnyebb konyhai...
A Levendula fűszercsepp esszenciáját a friss levendula vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. A fűszercsepphez felhasznált eredeti levendula olaj Franciaországból származik.
A Rozmaring fűszercsepp esszenciáját a friss rozmaring vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
A Ceyloni Fahéj fűszercsepp esszenciáját a friss, ceyloni fahéj vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. Rendkívül alacsony kumarin tartalma miatt kedvezőbb élettani hatással...
TermékleírásTermék információk Főzni jó! Hisz mindent megér az a pillanat, amikor az asztal körüli tekintetekből a hála sugárzik feléd, mert finomat alkottál. A Vegeta kimagasló...
Gondosan válogatott kiváló összetevőkből készül finoman fűszerezett zöldség erőleves, egyben alapleves magas rosttartalommal. Kifejezetten az optimális anyagcsere folyamatokhoz...
A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb...
Az egyedi fűszerezéshez ajánljuk a szójaszószt, borsikafüvet, majorannát, paprikaőrleményt, petrezselymet, vöröshagymát, kinek-kinek mivel ízlik jobban. Akiknek az általános...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...