A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. Az eper íze és illata nagyon sok...
A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. A méz íze és illata nagyon sok...
A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. Az „amur” ízesítésű magvak a sok hazai...
A főtt búza a nagy halak csemegéje. Szoktató etetésre az egyik leggyakrabban használt terményféleség. Különösen ajánlott ponty és amur horgászatához. Ez esetben a siker érdekében...
A nagypontyok egyik kedvenc csemegéje évtizedek óta a tigrismogoró. Etetéshez használva, a horog köré szórva elsősorban nagyobb testű pontyokra és amurokra számíthatunk, amik...
Az Energofish Főtt Tigrismogyoró egy prémium minőségű, gondosan válogatott és előfőzött csalétek, amely kifejezetten a ponty- és amurfogáshoz lett kifejlesztve. A tigrismogyoró...
Az Energofish Főtt Tigrismogyoró egy prémium minőségű, gondosan válogatott és előfőzött csalétek, amely kifejezetten a ponty- és amurfogáshoz lett kifejlesztve. A tigrismogyoró...
Az Energofish Főtt Tigrismogyoró egy prémium minőségű, gondosan válogatott és előfőzött csalétek, amely kifejezetten a ponty- és amurfogáshoz lett kifejlesztve. A tigrismogyoró...
Az Energofish Főtt Tigrismogyoró egy prémium minőségű, gondosan válogatott és előfőzött csalétek, amely kifejezetten a ponty- és amurfogáshoz lett kifejlesztve. A tigrismogyoró...
A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati...
A tigrismogyoró egy olyan csalogatóanyag, ami kiváló ponty és amur csemege, meglehetősen jó szelektáló hatással, melyet imádnak a halak. A bojlis etetések tökéletes kiegészítője...
Előre főzött csalizó és etető magvak. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat...
Csalizáshoz használva, a horog alá, hajszálelőkére felfűzve elsősorban nagyobb testű pontyokra és amurokra számíthatunk, amik imádják ropogtatni ezt a csemegét.
Már az 1980-as...
Csalizáshoz használva, a horog alá, hajszálelőkére felfűzve elsősorban nagyobb testű pontyokra és amurokra számíthatunk, amik imádják ropogtatni ezt a csemegét.
Már az 1980-as...