Szabó T. Attila Erdélyi magyar szótörténeti tár VI. kötet K - Ki antik (Akadémiai Kiadó, Kriterion Könyvkiadó), 1993 1149 o., vászon kötés, jó állapotú 3000.-
A Sóbálvány étkezési só az őstenger üledéke, 100%-ban természetes eredetű élelmiszer. A bányászott és mechanikailag aprított só az eredeti összetételben, vegyszeres kezelés és...
A 100% növényi alapanyagokból, tartósító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém. Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, illetve sütéshez, főzéshez. Összetétel:...
Szereted a babpástétomot? És a házias ízeket? A Vegabond Erdélyi babpástétom zakuszka ízesítéssel le fog venni a lábadról! A zakuszka eredetileg Örményországból származó, végül...
A válogatás erdélyi születésű vagy erdélyivé lett írók novelláit tartalmazza. A novellák a megmaradásról, a hitről, a hűségről és a reményről, az erdélyi sorsról és az...
Ha szereted az eredeti erdélyi recept alapján készült padlizsánkrémet és a paprikás ízekért is oda vagy, akkor ez a Paprikás Padlizsánkrém kifejezetten Neked készült! Alapja...
A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült, ízesített krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és zöldségekhez is...
A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és zöldségekhez is tökéletesen...
Ha szereted a padlizsánkrémet, de új ízesítésekkel próbálnád ki, az Erdélyi Ízek krémei teljesítik kívánságod. A majonézzel ízesített padlizsánkrém kitűnő kedvenc grillezett...
A padlizsánkrém mellett a zakuszka is kedvelt krém Erdélyben. A különféle zöldségekből készült, gombával ízesített krémet fogyaszthatod szendvicsre kenve, de húsokhoz és...