A rozs a legfiatalabb gabonafélék közé tartozik. Alacsony sikértartalma miatt a belőle készült kenyér kevésbé dagad meg, mint a búzakenyér, ugyanakkor kevesebb zsírt és több...
A Graham liszt alapanyaga a búza. Hasonlóan a teljes kiőrlésű liszthez – tartalmazza a gabonaszemek összes alkotózészét, beleértve a csírát és a korpát. Szemcsemérete és...
A Graham liszt alapanyaga a búza. Hasonlóan a teljes kiőrlésű liszthez – tartalmazza a gabonaszemek összes alkotózészét, beleértve a csírát és a korpát. Szemcsemérete és...
Hagyományos technológiával, kiváló alapanyagból, adalék- és lisztjavítószer-mentesen készült liszt. Hagyományos technológiával, kiváló alapanyagból, adalék- és...
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabona korpája is megtalálható, amely tápanyagokban gazdag és segíti az emésztést. Első Pesti - világos rozsliszt (RL 90) - 1 kg Tápérték (100 g...
A rizsliszt selymes texturájú, gluténmentes liszt, melyet sütéshez rendszerint más lisztekkel kevernek, de készülhet belőle palacsinta vagy éppen galuska, illetve használható...