A Fractal ehető csillámporok otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.
Az ehető csillámpor alkalmas a marcipán és fondant tortadíszek felületi...
A Fractal ehető csillámporok otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.
Az ehető csillámpor alkalmas a marcipán és fondant tortadíszek felületi...
A Fractal ehető csillámporok otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.
Az ehető csillámpor alkalmas a marcipán és fondant tortadíszek felületi...
Izzó bronz Fractal ehető csillámpor otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.
A bronz gyömbér csillámpor különleges, alkalmi megjelenést ad tortáidnak.
Az...
Készíts gyönyörű alkalmi tortákat ezzel a pink strassz szalaggal!
Használhatod esküvői és szülinapi torta díszítésénél egyaránt!
A strassz szalag kizárólag dekorációs...
Az igazán precíz és részletes díszítések elkészítéséhez biztosan szükséged lesz egy ecsetkészletre!
A 6 részes tortadíszítő ecset készlettel könnyedén vihetsz fel gél...
A virágok igazán jól mutatnak az alkalmi tortákon, születésnapi vagy esküvői tortára is tökéletes választás.
Ez a Levél és szirom erező tortadíszítő készlet nagyban...
Szeretnéd gyönyörű rózsákkal díszíteni a tortádat? Nem tudod, hogy is kezdj neki?
Ezzel a 9 cm-es rózsaszirom kiszúróval könnyen elkészítheted a szebbnél szebb rózsákat....
Szeretnéd gyönyörű rózsákkal díszíteni a tortádat? Nem tudod, hogy is kezdj neki? Ezzel a 8 cm-es rózsaszirom kiszúróval könnyen elkészítheted a szebbnél szebb rózsákat....
Szeretnéd gyönyörű rózsákkal díszíteni a tortádat? Nem tudod, hogy is kezdj neki? Ezzel a 6,5 cm-es rózsaszirom kiszúróval könnyen elkészítheted a szebbnél szebb rózsákat....
Szeretnél olyan tortákat készíteni, amelyek mindenkit lenyűgöznek? A 7 cm-es rózsafej szilikon fondant formázó a te titkos fegyvered lesz, hogy lélegzetelállító díszeket alkoss. Ez a...
Szeretnél Te is szebbnél-szebb tortákat alkotni?
Ebben segítségedre lesz ez a 18 db közepes méretű barna ostyarózsa!
Ezekkel a szép kis rózsákkal gyorsan és egyszerűen...