Zöldségek újragondolva! A zöldségek és a cink kiegyensúlyozott kombinációja ideális segítője a lúgos étrendnek, mivel a benne lévő cink hozzájárul a normál sav-bázis...
Bétakarotinban gazdag BIO SÁRGARÉPALÉ Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a...
A természet ajándéka BIO CÉKLALÉ A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található...
Rudolf Breuss receptje szerintBio B-AktívA híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100 százalékos zöldséglé céklából,...
Zöldségek újra gondolva! A frissen betakarított zöldségeket cinkkel és C-vitaminnal dúsítják. Ezzel olyan erőteljes kombináció jön létre, amely támogatja az immunrendszert. A cink...
CINKGLÜKONÁTTAL ÉS C-VITAMINNAL DÚSÍTOTT VEGYES GYÜMÖLCSLÉ - HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL - Az immunrendszer támogatására Bizonyos helyzetekben, mint például egyoldalú táplálkozás,...
Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml) A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő...
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak...
Fogyasztási ajánlás: Napi ajánlott mennyiség, reggel éhgyomorra 1,5-2,0 dl. Egyszerre csak egy üveget bontson fel. A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ezért hűtőben tárolva...
Magas gyümölcstartalmú, különlegesen jó ízű, minden tekintetben nemes nektár-kompozíció, amely a legzamatosabb meggyfélékből készült. A meggy leve kiváló szomjoltó, ugyanakkor...
Biológiai termesztésű kalóriaszegény fehérkáposztából készül, így fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett. Az anyagcsere számára létfontosságú alkotóelemei a...