Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének...
Cukormentes vanillincukor eritrittel az egészségtudatos fogyasztóknak, illetve akiknek diéta vagy életforma miatt nem megengedett a cukor fogyasztása. A termék vanillintartalma azonos a...
Zselírozócukor házi befőzéshez cukorral (fruktózzal) és édesítőszerekkel. A termékben a cukor egy részét édesítőszerekkel helyettesíthetjük, így gyümölcsösen édes...
Induljon vidáman a napod egy tál ínycsiklandóan finom és tápláló tejcsokis zabkásával. *A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Magnéziumforrás....
A Dr. Oetker befőzőszerekben a természetes gyümölcspektin teszi lehetővé, hogy a hosszadalmas főzési folyamatot 1-3 percre rövidítsük. Ezáltal a gyümölcsök rostjai nem főnek szét,...
A Színes Dr. Oetker tortadara segítségével vidám színekben pompázhatnak a sütemények és a torták. Így igazán különlegessé és egyedivé varázsolhatja őket. A tortadara...
A Kakaós Dr. Oetker tortadara segítségével ünnepi díszben pompázhatnak a sütemények és a torták. Így igazán különlegessé és egyedivé varázsolhatja őket. A tortadara...