Vegyes zöldséglé cinkkel és C-vitaminnal, részben tejsavas erjesztéssel, citromlé hozzáadásával. A frissen betakarított zöldségeket cinkkel és C-vitaminnal dúsítják. Ezzel olyan...
Vegyes zöldséglé cinkkel, részben tejsavas erjesztéssel, citromlé hozzáadásával. A zöldségek és a cink kiegyensúlyozott kombinációja ideális segítője a lúgos étrendnek, mivel a...
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni,...
Biológiai termesztésű, kalóriaszegény fehérkáposztából készül tejsavas erjesztéssel. A táplálkozás fontos alkotóelemei a fiziológiailag értékes tejsavak. Alacsony...
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak...
Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól...
A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs....
A Dr.Steinberger Immun Plus természetes összetevőkön alapuló étrendkiegészítő. Vitamin- és ásványianyag összetételének köszönhetően segít fedezni a szervezet cink, C- és...
A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó...
A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel.Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében...
Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a...
Szervezetünk immunrendszerének támogatásához elengedhetetlenül fontos, hogy nap mint nap elegendő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk. Ehhez ad...
A híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100%-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből....