A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz. A...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz...
A tönkölybúza ásványi anyag és nyomelemtartalma jelentős részben a korpájában található. Salaktalanító tönkölykorpa Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges...
A tönkölydara felhasználható otthoni őrléshez áztatva vagy főzve müzlihez vagy a búzadarához hasonló módon. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1449 kJ (346 kcal) fehérje...
Felhasználható otthoni őrléshez áztatva vagy főzve müzlihez vagy a búzadarához hasonló módon. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1449 kJ (346 kcal) fehérje 14,8 g...
A csíra sok különleges fehérjét, olajat és abban oldott vitaminokat tartalmaz. Magában fogyasztják, vagy liszttel együtt levesek, pörköltek sűrítésére használják. A búzacsíra...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. A napraforgómagbél a...
A hajdinaliszt felhasználható palacsinta, kenyér, lepény készítéséhez. A hajdinaliszt egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza,...
Ezt a keveréket vékonyra kiterítve, nyújtva, forró köveken, vagy forró hamuban megszárítják, illetve sütik. Teljeskiörlésű kenyéralapanyag Az ősi irodalmi termékek közül a...
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. Természetes növényi Omega-3 tartalom A lenmag...
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. Természetes növényi Omega-3 tartalom A lenmag...
A barnarizs képviseli a legharmonikusabb, legkiegyensúlyozottabb élelmiszerünket. A legkönnyebben emészthető gabona. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Az alábbi 7 jótékony hatását...
A csicseriborsó a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. A csicseriborsó a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer...
A friss kókuszdióból készült kókuszreszelék kíméletesen préselésre kerül, a hátramaradó termék pedig az olajpogácsa. Alternatív paleo kókuszliszt A friss kókuszdióból készült...