A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. A napraforgómagbél a...
A hajdinaliszt felhasználható palacsinta, kenyér, lepény készítéséhez. A hajdinaliszt egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza,...
Ezt a keveréket vékonyra kiterítve, nyújtva, forró köveken, vagy forró hamuban megszárítják, illetve sütik. Teljeskiörlésű kenyéralapanyag Az ősi irodalmi termékek közül a...
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. Természetes növényi Omega-3 tartalom A lenmag...
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. Természetes növényi Omega-3 tartalom A lenmag...
A barnarizs képviseli a legharmonikusabb, legkiegyensúlyozottabb élelmiszerünket. A legkönnyebben emészthető gabona. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Az alábbi 7 jótékony hatását...
A csicseriborsó a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. A csicseriborsó a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer...
A friss kókuszdióból készült kókuszreszelék kíméletesen préselésre kerül, a hátramaradó termék pedig az olajpogácsa. Alternatív paleo kókuszliszt A friss kókuszdióból készült...
A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a...
A zablisztet pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére, lepénykenyér sütéséhez használhatjuk. Zab, mint reform alapanyag A zabból készített különböző finomságú liszteket...
A burgonya pelyhesített változatából a finomabb szemcseméretű részt kirostálva, liszthez hasonló állagú terméket kapunk, melyet például pékáruhoz lehet sokoldalúan felhasználni....
A pelyhes ételek laktatók, anélkül, hogy a szervezetet megterhelnék. Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges és változatos ételek nyersanyagai. A natúr (helyesebben:...
A köles lugosító hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján. A legjobb lúgosító gabona A köles legősibb termesztett...
Élelmi rostban gazdag zabkása kakaós-mogyorós ízesítéssel. Tápláló reggeliző kása Gyorsan, forrázással pár perc alatt elkészíthető kitűnő tápláló reggeli. Vegán termék,...