Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: nincs...
Enyhén édeskés íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként, vagy nyers ital...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz.
A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek...