A Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék egy élelmi rostokban gazdag, gluténmentes lisztkeverék, amellyel könnyedén készíthetünk tojás és tej felhasználása nélkül gluténmentes...
Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is...
Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is...
A szódabikarbóna egy sokoldalúan felhasználható konyhai alapanyag. Sütemények, tészták készítésekor a sütőport helyettesíthetjük vele, így a tészta könnyű lesz, szépen,...
Neera szirup és ital A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye...
A lisztkeverék segítségével könnyedén készíthetünk szénhidrát-csökkentett, gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, kelesztés nélküli kenyeret, zsemlét, kalácsot, pizzát,...
Pillanatok alatt elkészíthető, külön ízesítést nem igénylő poralap, amely segítségével gyerekjáték egy finom ebédet az asztalra varázsolni! Előre beállított fűszerezésének...
Gluténmentes kenyér lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk finom puha, világos színű, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül....
Elkészítése: (Tom Kha Gai): melegítsen 250 ml kókuszkrémet, adjon hozzá 500 g kockára vágott csirkemellet és 50 g Tom Kha pasztát. Adjon hozzá 2 pohár vizet, majd főzze amíg a hús...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...
Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő szirup. A legtöbb étrend-kiegészítő...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...