Tökéletes krémes ízvilág. Ajánljuk grillezett húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, de a salátákhoz és a sült krumplihoz is kiváló ízfokozó. 100 ml tubusos kiszerelés. Összetevők:...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
A Byodo Francia dijoni mustár finom erejét minden mustárkedvelő nagyra értékeli főzéshez, hús- és halételekhez, szószokhoz valamint dresszingekhez.A gondosan kiválasztott bio...
A Byodo Francia dijoni mustár finom erejét minden mustárkedvelő nagyra értékeli főzéshez, hús- és halételekhez, szószokhoz valamint dresszingekhez.A gondosan kiválasztott bio...
A Byodo olíva sütőolaj egy értékes olaj, amit különbező fajta olívából nyernek. Az olívát szüretelik és hagyományos módon préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
A Byodo 100% tengeri sót az Atlanti-Óceán vizének elpárologtatásával nyerik. Finomított, jódozatlan. Az előállítási eljárás tisztaságának köszönhetően hozzáadott anyagok...
A Byodo Magos enyhén csípős mustár finoman krémes és a benne található egész mustármagok teszik különlegessé. Kiváló sajtok, sült kolbászok, saláta öntetek ízesítésére, de...
A Byodo 100% tengeri sót az Atlanti-Óceán vizének elpárologtatásával nyerik. Finomított, jódozatlan. Az előállítási eljárás tisztaságának köszönhetően hozzáadott anyagok...
Tökéletes krémes ízvilág. Ajánljuk grillezett húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, de a salátákhoz és a sült krumplihoz is kiváló ízfokozó. 100 ml tubusos kiszerelés. Összetevők:...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág....
A Byodo paradicsom ketchup titka a kivételesen gyümölcsös paradicsom íz. A napon érlelt, frissen szedett paradicsom közvetlenül mosás után gőz alá kerül, így semlegesítve bizonyos...