Az egykori híradós szubjektív borkalauza ismét nagy segítség azoknak, akik járatlanok a magyar borok világában. Pálffy István kötete az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra,...
A Villány-Siklósi borvidék a kiváló vörösborok tárházaként ma már turisztikai állomássá vált a gasztronómiai örömök élvezőinek körében. A Vinotéka-sorozat Villányi borok...
Az elején úgy tűnt, mindenki nyer a dolgon A kis francia faluban kialakult ellentét az ipari és a tradicionális borok közti szakadékot jeleníti meg: fényévnyi a távolság az amerikai...
Az utóbbi években sokan felfedezték a bor csodálatos világát. Az embereket örömüket lelik a borok kóstolgatásában, és bortermő vidékre utaznak. A világ legszebb élvezeti cikke...
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki...
Az Hacienda Borház célul tűzte ki a világ leghíresebb történelmi bortermelő területeiről származó különleges minőségi boroknak a magyar fogyasztók minél szélesebb rétegeivel...
Uvaferm Alpha
Az almasavbontó baktérium nem génmanipulált!!! Az almasavbontásra szánt szőlőt erjedés előtt 3 g/g H2So3-nál több kénsavval ne kezeljük.
...