Javíthatja az immunrendszer működését és a közérzetet, energizálhat. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai: a kalcium és a foszfor normális felszívódása / felhasználása, a...
A csipkebogyó antioxidáns hatású C-vitamin tartalma jelentős. Segíthet a nátha megelőzésében, jótékony hatással lehet a légzőszervekre meghűléses betegségekben. Növeli a...
Az amla, más néven az indiai egres, évezredek óta az ájurvédikus gyógyászat központi eleme. Az amla por magas vitaminkoncentrációval rendelkezik és ásványi anyagokat tartalmaz,...
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából (ganoderma lucidum) készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba Ázsia...
A kendermag kiváló forrása a fehérjéknek, ásványi anyagoknak és az omega zsírsavaknak. Sokoldalú élelmiszer, számos nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz.Kiváló...
A Chlorella édesvízi alga, amely számos biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofill természetes forrása. Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek...
A Maqui bogyót kézzel takarítják be és - miután könnyen megromolhat - gyorsfagyasztják, vákuum alatt szárítják és porítják. Természetes ásványianyag-, protein-, vitamin-, és...
Nehéztüzérség a vírusok ellen Az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás, csípős, gyümölcsös íze miatt különleges ételízesítő Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai:...