Természetes kalciumot tartalmaz, a csontritkulás egyik ősi ellenszere. Enyhén kesernyés ízű. Termék tulajdonságai: A mák ősidők óta termesztett kultúrnövény. A gyógyszergyárakban...
A kendermagokból 40-60 Celsius fokon, kíméletes eljárással kinyert olaj. A magas Omega3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA) és E vitamin tartalom garantálja a magas színvonalat, kellemes dió...
Biogold Lenmagolaj Salátaolaj 250 mlA hidegen sajtolt étolajok legértékesebb összetevőik a telítetlen zsírsavak és az esszenciális zsírsavak, vagyis az olyan, többszörösen telítetlen...
Hidegen sajtolt bio lenmagolaj Hidegen sajtolt, hagyományos eljárással készült magyar termék, étkezési minőség, ellenőrzött ökológiai gazdaságból. Étkezésre napi 1-2 evőkanál...
A Mákolaj segítheti az emésztést. A csontritkulás népi csodaszere. Nyugtathatja az elmét. Segíthet az elalvásban.A csontozat első számú természetes segítője. Jellemzők...
A kendermagokból 40-60 Celsius fokon, kíméletes eljárással kinyert olaj. A magas Omega3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA) és E vitamin tartalom garantálja a magas színvonalat, kellemes dió...
Hidegen sajtolt bio lenmagolaj Hidegen sajtolt, hagyományos eljárással készült magyar termék, étkezési minőség, ellenőrzött ökológiai gazdaságból. Étkezésre napi 1-2 evőkanál...
Hatásai: Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. Proantocianidinokat (korábbi nevükön...
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj. A kulináris...
A repceolaj legnagyobb előnye abban rejlik, hogy fel lehet használni a mindennapi főzésben. A repceolaj használata a mindennapos főzésben védelmet nyújthat a vastagbélrák...
Enyhe ízű, majdnem szagtalan olaj. Hidegen sajtolt, finomítatlan állapotban elsőrendű gyógyhatású szer. Szezamol nevű hatóanyaga antioxidánsként hat, ezért az olajok és a margarin...
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj. A kulináris...