Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást...
Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást...
Növényi alapú természetes édesítőszer, melynek édesítő ereje azonos a répacukoréval. Összetétel xilitol Étkezési célokra felhasználandó édesítőszer. Nincs hatással az...
Értékes élelmi rostforrás. Rendszeres fogyasztása támogatja a bélműködést. Hosszú távon is biztonsággal fogyasztható az emésztőrendszer és a belek tisztítására, a hasi...
A Himalája kristálysó több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Természetes só A Himalája (egyes írások szerint Himalaya) kristálysó több...
Xilit alapú természetes édesítőszer Sütéshez, főzéshez is kiváló,gyorsan oldódó kristályos cukor A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló. Cukor...
• Növényi alapú, természetes • Cukorbetegek is fogyaszthatják • Diétázóknak ideális • Utóízmentes • Biztonságos a használata 100%-ban természetes növényi eredetű...
A quinoa gabona magvak kiváltására, köretek, kásák, töltelékek készítésére alkalmas. Értékes fehérje és ásványi anyag forrás. Felhasználás: Alapos öblítés után főzze 10-15...