A nádat a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartásával termesztik. Ezután kézzel dolgozzák fel, amikor érett, majd préselik, hogy egy borostyánsárga gyümölcslevet...
A mareblu tonhalat közvetlenül a horgászhelyen dolgozzák fel. A hús eredetét gondosan ellenőrzik: csak a Yellow Pinne fajtát használják, amelyet a hús tömörsége és finom íze...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Nagyon egészséges zöldség, szinte elengedhetetlen hozzávalója a főzésnek. Hidegen vagy melegen tálalva, bárhogy elkészítve ugyanúgy azt a remek, zamatos esszenciáját fogod érezni. A...
Próbáld ki a hazai konyhában előszeretettel használt vajbabot, a megszokott rizses, krumplis kötetek helyett! A tradicionális magyar konyha egyik kedvence, a vajbab már nemcsak levesekben...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...