A vörös retek csírája hatékony béltisztító, bélféregűző. Természetes antibiotikum. A bélflóra egyensúlyát rothadásgátló és antiszeptikus hatásaival éri el. Csírája pikáns...
Borsmustár, az olasz konyha kedvelt zöld növénye. Zsázsához hasonló élettani hatások. Magas E-vitamin és telítetlen zsírsav tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat. 30 g. HU-ÖKO-02
A tönkölybúza csíra fehérjetartalma a közönséges búzához képest hatszoros. Esszenciális zsírsav tartalma hatékony az idegrendszerre. Aminosav összetétele kiváló, ásványi...
Aminosavakat, flavonoidokat, A, C-vitamint, vasat, foszfort, kalciumot, magnéziumot és káliumot tartalmaz. Általános közérzetjavító, vitalitást fokozó, idegnyugtató, vértisztító. 70...
Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító, gyulladáscsökkentő. Kalciumtartalma megegyezik a tej kalciumtartalmával, azzal a...
A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók, koleszterin-csökkentők, vérnyomásszabályzók és szíverősítők. Rákblokkoló anyagokat tartalmaznak és rákmegelőzők....
Koleszterincsökkentő és vércukorszint szabályzó. Jelentős vas és C-vitamin tartalom. A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, fogyasztásuk után nem termelődnek gázok. 90 g....
Kellemes ízű, jódtartalmú, vízhajtó hatású. Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen sok foszfort, kálciumot, rezet, fehérjét és E-vitamint tartalmaz. Csonterősítő,...
Organikus vitaminforrás, rákprevenciós tápanyag, finom és tápanyagdús 6g A fekete káposzta egyre népszerűbb, mivel könnyen termeszthető, jól néz ki, csodás az íze, és nem utolsó...