Sötét süteménykeverék csokidarabokkal – ellenőrzött gluténmentes. Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Elkészítés egy tepsiben (kb....
A bio zabpelyhet hideg tejjel felforraljuk. 2-5 percig folytonos kevergetés közben addig főzzük, amíg el nem éri a kívánt állagot. Különösen finom mazsolával, mogyoróval vagy...
Zabpehely ökológiai gazdálkodásból. A zab termesztése folyamán fokozottan figyelnek arra, hogy a termesztés és a feldolgozás alatt végig kerüljék a szennyeződést más...
Teljes kiőrlésű bio hajdinalisz. Más lisztekkel keverve kiválóan alkalmas kenyérfélékhez, pékárukhoz süteményekhez ,illetve használhatjuk ételek sűrítésére is. A hajdinaliszt...
Bio gluténmentes Brownie süteménykeverék csokidarabokkal. Szerintünk a világ legfinomabb brownie-ja. Elkészítési idő 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Vegán módon is elkészíthető....
Bio Teljes kiőrlésű Rizsliszt Összetevők: 100% rizsliszt (teljes kiőrlésű) Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen...
Bio gluténmentes tejbegríz bourbon vaníliával. Dupla adag (2 x 65g), 2 x ½ liter tejjel vagy vízzel készíthető. Összetevők: teljes rizsliszt 68%, rizsgríz 10%, nyers nádcukor, Bourbon...
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz...
A bio zabpelyhet hideg tejjel felforraljuk. 2-5 percig folytonos kevergetés közben addig főzzük, amíg el nem éri a kívánt állagot. Különösen finom mazsolával, mogyoróval vagy...