A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan...
Kedvelik kicsik és nagyok, a savanyúbb intenzívebb ízek kedvelőinek. Tavalyi újdonság, de felsorakozott a kedvencek közé. színe néhol sötétebb, mert nincs kezelve. Szárított...
Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban, foszforban és cinkben is gazdag gyümölcs, ennek...
TermékleírásTermék információk Tudta, hogy a gyömbér a régi magyar konyha egyik legfontosabb fűszere volt? Az első, nyomtatásban megjelent magyar nyelvű szakácskönyv több, mint 100...
TermékleírásJellemzők Örömteli egészség Termék információk Tudta, hogy a sivatag kenyerének is nevezett datolya magas rosttartalmán túl kiemelkedő E-vitamin forrásként járul...
A prémium minőségű jumbo medjool datolyát szokták király datolyaként is emlegetni. A datolyapálmán fürtökben növő gyümölcs sokkal nagyobb szemű, mint az átlagos datolya. A...