A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A mag nélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes...
A prémium minőségű jumbo medjool datolyát szokták király datolyaként is emlegetni. A datolyapálmán fürtökben növő gyümölcs sokkal nagyobb szemű, mint az átlagos datolya. A...
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan...
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan...
Az Eper Csinta a másik nagy kedvenc főként a gyerekek körében. Szárított epres gyümölcstekercs. Vegán, Gluténmentes és Nyers diétában is fogyasztható, sőt akkor is, ha az ember nem...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A kellemes ízű Galagonya Kocka kiválóan alkalmas a szív- és érrendszeri betegségek gyógyítására. Magas antioxidáns tartlama (flavonoidok), és egyéb hatóanyagainak köszönhetően...