Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Algák, Ázsiai Ételek, Kiegészítők A keresett kifejezés: Algák, Ázsiai Ételek, Kiegészítők
További 36 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 42 db hirdetés helyett 78 db hirdetés között böngészhet.
Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Már...
Húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel. Összetevők: rizsliszt (72%), tápióka keményítő (16%), víz. ...
Húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel. Összetevők: rizsliszt (72%), tápióka keményítő (16%), víz. ...
Húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel. Összetevők: rizsliszt (72%), tápióka keményítő (16%), víz. ...
Húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel. Összetevők: rizsliszt (72%), tápióka keményítő (16%), víz. ...
Blue Dragon Nori lapok – 5 db A Sushi Nori szárított, sült hínár lapok, melyet a sushi rizs és rizsgolyók betekeréséhez használják. A sushi Nori lapok felszeletelve salátákban és...
Blue Dragon Nori lapok – 5 db A Sushi Nori szárított, sült hínár lapok, melyet a sushi rizs és rizsgolyók betekeréséhez használják. A sushi Nori lapok felszeletelve salátákban és...
Instant miso leves tengeri Wakame algával. Tradicionális japán ízvilággal rendelkezik. 3 adagra elegendő miso krémet tartalmaz. Növényi fehérjeforrás, tartalmazza az összes...
Instant miso leves tengeri Wakame algával. Tradicionális japán ízvilággal rendelkezik. 3 adagra elegendő miso krémet tartalmaz. Növényi fehérjeforrás, tartalmazza az összes...
Zöld curry paszta, a legerősebb curry krém, igazi thai ízvilággal. Ázsia ízei Magyarországon is a So Thai termékcsaláddal a hagyományos ázsiai konyha élményéért. Sűrű,...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék...