Összetevők: algák (Spirulina platensis 36%), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű termékek, hal és haltermékek, gabonafélék, puhatestűek és rákfélék, élesztő, olajok és...
Mindenevő tengeri halak napi vagy kiegészítő etetésére szolgál. A fokhagyma pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére és erősíti a halak veleszületett immunitását....
Szerző: Martos Gábor Typotex Kiadó, 2013 A mű: egy négy és fél méteres tigriscápa, egy ezerliteres akvárium megtöltve ötszázalékos formaldehides vízzel, és egy cím: A halál...
Az Aqua Premium Line 190/300/600 egy 3 lépcsős fordított ozmózis elvű vízlágyító és szűrőberendezés család, mely tengeri akvarisztikai célokra tökéletesen megfelelő lágy víz...
Az Aqua Premium Line 190/300/600 egy 3 lépcsős fordított ozmózis elvű vízlágyító és szűrőberendezés család, mely tengeri akvarisztikai célokra tökéletesen megfelelő lágy víz...
Digitális vízminőség tesztelő LED kijelzővel, pH és hőmérséklet mérés, vízálló házzal, elemes működés, automatikus kikapcsolással
A vízminőségmérő egy...
Lágy eledel süllyedő granulátum formájában. Az eledelhez adott probiotikumok élő baktériumok endospórait tartalmazzák, amelyek stabilizálják a belek mikroflóráját, ezáltal növelik...
Megbízható vízmelegítő a német Eheim cégtől. A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett. - Hő és ütésálló...
Megbízható vízmelegítő a német Eheim cégtől A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett. - Hő és ütésálló...
Az értékes spirulina és más tápanyagok hozzáadása befolyásolja a hal megfelelő izomfejlődését és szép színét.
Összetevők: növényi melléktermékek (lucernaliszt 5%, fűliszt...
Az értékes spirulina és más tápanyagok hozzáadása befolyásolja a hal megfelelő izomfejlődését és szép színét.
Összetevők: növényi melléktermékek (lucernaliszt 5%, fűliszt...
Kiemelkedően magas természetes forrásból származó asztaxantin és karotinoid tartalom, pl. körömvirág, bors és spirulina, gyorsan felerősítik a hal vörös, sárga és narancssárga...
Kiemelkedően magas természetes forrásból származó asztaxantin és karotinoid tartalom, pl. körömvirág, bors és spirulina, gyorsan felerősítik a hal vörös, sárga és narancssárga...