A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan...
Brazil rózsabors - Schinus terebinthifolius Raddi - (más néven: perui bors, rózsabogyó) A rózsabors az úgynevezett borsfa termése. Az érett bogyókat megszárítják és sólében...
Nyugat-Ázsiában őshonos, külsejében a köménymagra hasonlító, de ízében attól teljesen eltérő fűszernövény. Indiában az egyik legtipikusabb ízesítő, de előszeretettel...
A lestyán Délnyugat-Ázsiában honos. Az egyiptomiaktól a görögök, tőlük pedig a rómaiak tanulták meg termesztését, hasznosítását. A rómaiak közvetítésével került Pannóniába....
Az oreganot ,,vad majorannának és ,,szurokfűnek is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregano Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének...
A fokhagyma (latin nevén Allium sativum L.) gyógy-, és fűszernövény, melynek gumója fogyasztható; felvágva erőteljes aromával rendelkezik. Népies neve foghagyma vagy büdös hagyma....
Változatosan felhasználható, enyhén csípős, fekete, fehér és cayenne bors keverékéből álló készítmény. Nem marja a gyomrot, nincs kellemetlen utóíze. Hideg- meleg saláták,...
Indiából származó, kámforos és enyhén citrusos ízű fűszer, mely a világon a harmadik legdrágább ízesítő, a sáfrány és a vanília után. Európában különösen a skandináv...
A Nature Cookta Szódabikarbóna étkezési 250g az egyik legismertebb konyhai étkezési szódabikarbóna, mely az apró konyhai trükkök legfőbb hozzávalója! Nem csak a kemény tejszínhab...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...